Jeg hedder Mathilde og er uddannet fysioterapeut. Jeg er 27 år, bor i Sæby med min mand Henrik og vores søn Felix på 1 år.

Jeg er uddannet i januar 2016, og har siden da arbejdet på privatklinik i henholdsvis Sæby og Hjørring. Jeg valgte allerede urologisk, obstetrisk og gynækologisk fysioterapi i løbet af fysioterapeut uddannelsen, da jeg havde stor interesse for området. Jeg har beskæftiget mig med undersøgelse, træning og behandling til underlivs- og bækkenproblematikker i alle mine år på klinik.  Har desuden taget videre uddannelse inden for fertilitetsfremmende fysioterapi.
Ved siden af mit arbejde hos Aalborg Bækkenklinik, har jeg min egen klinik i Sæby. Herudover jeg med i bestyrelsen hos Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi, hvor jeg er med til at udvikle efteruddannelse for fysioterapeuter.

Urologi, obstetrik og gynækologi er mit store interesseområde, og jeg arbejder på området med ydmyghed og respekt. Jeg elsker arbejdet med denne målgruppe, da det kræver et grundigt og struktureret forløb, hvor man har tiden til at yde sit bedste for kunderne.

Samtale og rådgivning er et vigtigt element i mine behandlingsforløb, og jeg har fokus på motivation i behandlingsplanen, så kunderne selv får lov at tage ansvar. Jeg ser altid forløbet som et samarbejde mellem terapeut og kunde, da det til enhver tid giver de bedste resultater.