Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du se en del af de ofte stillede spørgsmål til Aalborg Bækkenklinik. Har du øvrige spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte klinikken på telefon eller mail.

 • Hvordan bestiller eller ændrer jeg tid?
  Du kan bestille tid ved at ringe til klinikken på 30 74 24 90 eller ved at booke online via klinikkens hjemmeside her
 • Hvordan melder jeg afbud?
  Du kan melde afbud ved at ringe til klinikken (læg gerne besked, hvis vi er optaget), eller ved at sende mail til klinikken på mette@aalborgbækkenklinik.dk
  Afbud senere end 5 timer før den aftalte tid afregnes med fuldt honorar. Ved akut opstået sygdom mindre end 5 timer før aftalt tid,  hvor vi ikke kan afsætte tiden til anden side, er der gebyr på 275,-
 • Skal jeg have en henvisning fra min læge?
  Klinikken har ikke overenskomst med sygesikringen, hvorfor en henvisning ikke er nødvendig. Klinikken sender status til din læge ved endt behandling, såfremt du ønsker det.
 • Hvor lang tid tager en konsultation?
  Den første gang skal du afsætte 1 time til konsultationen inkl journalskrivning, de efterfølgende gange ca 45 min.
  Ved massage (gravide) afsættes enten 30 eller 60 min.
 • Hvad skal jeg medbringe?
  Hvis du har f.eks. udfyldt væske/vandladningsskema hos egen læge eller sygehus, må du meget gerne medbringe en kopi, ligesom en kopi af din journal ved fødsel eller operation kan være fin at have til rådighed ved vores første samtale.
  Medbring gerne et rent lagen til dig konsultation
 • Hvor kan jeg parkere? Og hvad med bus?
  Der er gratis parkering lige udenfor. Bus nr 5/ 11/ 14 kører til Skelagervej/Netto, som ligger over for klinikken
 • Jeg har menstruation, skal jeg stadig møde op?
  Ja, hvis du i øvrigt har det godt betyder menstruation ikke noget for undersøgelse/behandling. Er du i tvivl kontakt klinikken i vores telefontid eller send en mail på mette@aalborgbækkenklinik.dk
 • Skal jeg have lavet indvendig undersøgelse?
  Hvis dit problem har relation til musklerne i bækkenbunden, vil en indvendig undersøgelse i skede eller endetarm ofte være den bedste måde at vurdere årsager og sammenhænge. Mette og Ina er begge specialuddannet i forhold til såvel gynækologiske som anale undersøgelser, og underviser desuden på faglige kurser på området.
  Det er dog ikke nødvendigvis ved din første konsultation, at vi laver undersøgelsen.
  Ved spørgsmål er du til enhver tid velkommen til at kontakte klinikken på telefon eller mail.
 • Jeg er henvist til operation, er fysioterapi stadig relevant?
  Selvom du allerede er henvist til operation for din inkontinens eller nedsynkning, vil mange profitere af instruktion forud for operationen med henblik på at sikre god langtidseffekt af en operation. Smerter og hævelse postoperativt kan gøre det svært at mærke sin bækkenbund.
 • Hvordan kan jeg betale?
  Betaling sker i forbindelse med din konsultation i klinikken. Der er mulighed for betaling med kort, Applepay etc samt kontant betaling.
 • Hvordan kan jeg købe et gavekort til klinikken f.eks til en graviditetsmassage?
  Kontakt klinikken på telefon eller mail, så hjælpe vi med at lave gavekortet til dig. Vær opmærksom på at gavekort skal bruges indenfor gyldighedsperioden & ikke må overdrages.
 • Dækker min sundhedsforsikring? Og hvordan med Sygesikringen Danmark?
  De fleste sundhedsforsikringer dækker en del af din behandling, kontakt gerne dit forsikringsselskab forud for behandling, hvis du vil være sikker.
  Klinikken indberetter automatisk til Sygesikringen Danmark. Danmark dækker med 133 kr ved 1. Konsultation og 88 kr ved efterfølgende konsultationer.