Mette Villadsen

Jeg er en erfaren fysioterapeut på 49 år. Bor i Aalborg sammen med Peter, som er fysioterapeut og phD samt vores 2 børn på 13 og 17 år.

Jeg er uddannet i 1999, og har siden 2002 primært beskæftiget mig med fysioterapi under navlen. Det vil sige undersøgelse/træning/behandling af underlivs- og bækkenrelaterede problemer.

De første 4 år på Hvidovre Hospital og 2006-2016 i privat praksis i Aalborg. Jeg åbnede Aalborg Bækkenklinik november 2016.

Ved siden af arbejdet på klinikken har jeg gennem 9 år indtil 2022 været aktiv som bestyrelsesmedlem i Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi. Herudover er jeg ansat som timelærer på UCN Jordemoderstudiet. Og endeligt holder jeg workshops og foredrag for fagpersonale, på aftenskoler samt i foreninger. Jeg prioriterer faglig sparring højt, og deltager derfor i diverse netværk både mono- og tværfagligt.

Jeg er udover Danske Fysioterapeuter medlem af :
Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi
Dansk selskab for Smerte og Fysioterapi
Dansk Urogynækologisk selskab
Dansk selskab for Vulvalidelser
Erhvervsnetværk for Frie Fysioterapeuter

Mit hjerte banker for fysioterapi på dette område. Jeg nyder arbejdet med motiverede mennesker, som søger min rådgivning og hjælp. Jeg er, både som menneske og fysioterapeut, grundig og struktureret, er ydmyg i forhold til mit arbejde med de mange forskellige mennesker jeg møder. Jeg er altid yderst bevidst om såvel mine faglige kompetencer som begrænsninger.

Jeg prioriterer altid meget højt at have god tid til samtale, grundige forklaringer samt rådgivning. Der lægges altid en individuel behandlingsplan som sikring for et succesfuldt samarbejde. Ingen mennesker har brug for samme rådgivning/behandling!

Ina Dahl

Jeg er en 33-årig fysioterapeut, som kommer fra Brønderslev, men har været bosat i Aalborg siden 2008.

Siden jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i 2012 har jeg arbejdet på private klinikker, hvor jeg har behandlet forskellige fysiske- eller smerteproblematikker. Ved siden af har jeg taget en bred vifte af efteruddannelser og påbegyndte i 2014 at specialisere mig indenfor fysioterapi, som undersøger og behandler gener vedrørende bækken- eller underlivsproblemer.

Gennem efteruddannelse og praksis har jeg blandt andet erfaring med blid bevægelighedsbehandling og akupunktur til generelle samt gynækologiske smerteproblematikker.

I løbet af min fysioterapeutiske karriere er jeg blevet mere målrettet og bevidst om, at mit speciale indenfor bækken- og underlivsproblemer er det, som jeg brænder for at arbejde med. Jeg opsøger interesseret ny viden samt sparer og samarbejder gerne med andre faggrupper. Derfor har jeg også tidligere været timelærer på fysioterapeutuddannelsen, hvor jeg underviste indenfor dette fagområde.

Jeg vægter god tid, professionalisme og nærvær. Ved en konsultation tager jeg hver gang udgangspunkt i den enkeltes henvendelse, livssituation og eventuelle årsagssammenhæng, så vi i fællesskab kan tilrettelægge en mulig behandlingsplan. Jeg er bevidst om min faglighed og henviser gerne videre, hvis andre behandlingsmuligheder er mere fordelagtige. Min opgave er at hjælpe dig bedst muligt.