– Jeg har gået ved Mette efter begge mine fødsler, og har kun stor ros til hende. Især efter min første fødsel var Mette en kæmpe støtte igennem mit forløb tilbage fra en fødsel med en 2. grads bristning – hvor hun altid var i baghånden. Mette er god til at sætte sig ind i ens situation og kommer med værktøjer/redskaber som passer ind i hverdagen, hun har en professionel tilgang til genoptræningen og det er tydeligt at mærke at hun brænder for at hjælpe. Jeg kan kun give Mette min bedste anbefaling!
(Kvinde 33 år, mor til 4 årig og tvillinger på 6 mdr)

Jeg bestilte en tid ved Aalborg Bækkenklinik fem måneder efter at have født min datter. Jeg fik under fødslen et stort klip i mellemkødet, som pga. arvæv gav mig gener og smerter. Mette undersøgte grundigt min bækkenbundsmuskulatur og arvævet. Og hun gav mig øvelser og vejledning i hjemmebehandling af arvævet. Jeg blev mødt på en utrolig imødekommende, professionel og tillidsvækkende måde, hvilket er vigtigt, når nu emnet drejer sig om de nedre regioner. Samtidig fik jeg en utrolig god og fortrolig “kvinde til kvinde” samtale og sparring, der for mig var en stor del af behandlingen. Efter blot to konsultationer – hvor der begge gange var ro og god tid – og halvanden måneds hjemmebehandling var jeg totalt fri for smerter og gener. Jeg vil til enhver tid anbefale andre kvinder at søge professionel og fysioterapeut-faglig hjælp hos Mette Villadsen efter fx fødselsrelaterede problematikker.
(Kvinde 33 år, mor til to og fysioterapeut)

– Mit første møde med Aalborg Bækkenklinik ligger tilbage i 2016 hvor jeg var i behandling for inkontinens efter operation for kræft i prostata. Dette med rigtig godt resultat efter meget få behandlinger. Senere i slutningen af begyndelsen af 2017, tog jeg igen kontakt med henblik på behandling/træning grundet problemer med impotens, en skade i forbindelse med min prostatakræftoperation. Det var en lidt større nød at knække, men helt klart fremgang at spore, takket være en god instruktion fra dig. Man tør at være helt åben, når man sidder over for dig, hvilket har betydet rigtig meget for mig i mit behandlingsforløb.
(Mand 64 år, opereret for prostatakræft)

– Da jeg første gang kom hos Aalborg Bækkenklinik, havde jeg haft kroniske smerter i halebenet/den ene balde i over 1½ år efter en fødsel. Jeg kunne ikke ligge ret længe på min ene side i sengen, kunne ikke sidde eller ligge på sofaen, så måtte sidde ret op og ned i en lænestol. Jeg havde en pude med hul til halebenet i bilen og jeg kunne ikke løbe 10 skridt uden at få smerte i balden. Jeg havde prøvet forskellige ting og behandlinger uden den helt store bedring, men allerede efter første behandling hos Mette kunne jeg allerede mærke en betydelig ændring i smerterne, de var minimeret betydeligt meget. Og allerede dér kunne jeg løbe en lille tur uden smerter. Jeg var LYKKELIG! Når man har gået SÅ længe med begrænset mobilitet og aktivitet var det den fedeste følelse at kunne bevæge mig frit igen. Jeg har i alt fået fem behandlinger over tre måneder, og jeg har Mette i baghånden, hvis der skulle snige sig lidt ubehag tilbage igen. Smerten er væk og jeg mærker det kun som en my af ubehag en gang i mellem. Nu ser vi tiden an og ser hvordan det går. Det har været en fornøjelse at komme hos Mette, jeg føler hun har hørt mig og hvad MIN problematik har været, og der har været tid til at snakke om, hvordan det er gået fra gang til gang. Jeg har aldrig følt mig som et nummer i køen. Jeg er dybt taknemmelig over den frihed og livskvalitet jeg har fået tilbage. Af hjertet TAK!
(Kvinde 31 år)

– Jeg blev gjort opmærksom på Aalborg Bækkenklinik af egen læge efter endelig at have nævnt overfor hende, at jeg fik sværere og sværere ved at holde på vandet under løbeture og anden fysisk aktivitet. Jeg fik hurtigt en tid til konsultation hos Mette, som er yderst kompetent og virkelig dygtig inden for sit område. Sammen gennemgik vi mit problem, og Mette fik udarbejdet et fint lille træningsprogram med få og simple øvelser, som jeg skulle lave 3-4 gange om ugen. Jeg oplevede gennem hele forløbet (4 konsultationer) en mærkbar forbedring henover de knap 3 måneder, jeg konsulterede klinikken.
(Kvinde 48 år og løber)