Nyt år med nye tiltag og ideer hos Aalborg Bækkenklinik

3. jan 2019 | Nyheder

Først og fremmest rigtig godt nytår!

2018 var Aalborg Bækkenkliniks 2. leveår, og jeg har haft rigtig dejlig travlt både i klinikken, på holdene sammen med jordemoder Louise Nørby og med de ting, som jeg har ved siden af arbejdet på selve klinikken herunder undervisning og foredrag. Et skønt og travlt og udviklende år!

Et nyt år afføder altid lyst og energi til nye projekter og ideer. I 2019 starter jeg samarbejde med skønne Signe, som er indehaver af og instruktør i ”Dit gode liv”. Signe og jeg har længe talt om muligheder i et samarbejde. Første skud på stammen bliver en fælles workshop den 26/1:

Kvindekroppen i forandring 45+
– en workshop med fokus på glæder og muligheder i en krop der forandres naturligt

Vi ønsker at sætte fokus på, hvad der sker i kvindekroppen, når overgangsalderen sætter ind og kroppen begynder at ændre sig. Workshoppen er en blanding af oplæg om en sund og stærk krop, og fysisk træning hvor du får inspiration til fantastisk træning med udgangspunkt i lige præcis din krop.

Nogle af de elementer vi på workshoppen vil arbejde med er:

  • Kvindekrop anno 2019
  • Myter forbundet med overgangsalderen
  • Sind og krop i overgangsalderen
  • Træk vejret!
  • Underlivet i kvindelivet
  • Træning til din stærke, stabile og mobile krop TRX & Pilates

Se evt mere på klinikkens facebookside under begivenheder her. De er stadig få ledige pladser, og vi håber at holder lignende arrangement inden længe igen. Du er også altid velkommen til at kontakte mig ved evt spørgsmål på mail.

Der vil komme flere nye tiltag, hold og workshops løbende. Hold øje med hjemmeside og facebooksiden. Jeg glæder mig til 2019 i Aalborg Bækkenklinik.

Kærlig hilsen Mette

 

 

Læs andre indlæg