Mulighed for efterfødselskonsultation med ekstra god tid

2. nov 2023 | Nyheder

Vi møder en del kvinder i klinikken, som har mange spørgsmål omkring kroppen efter graviditet og fødsel, men ikke nødvendigvis har brug for et egentligt behandlingsforløb. Derfor har vi nu lavet muligheden for en efterfødselskonsultation med ekstra god tid.

Konsultationen er et tilbud til dig som har brug for en enkeltstående samtale omkring mors krop efter fødsel herunder måske information om underliv, bristninger, kejsersnit, smerter, inkontinens, tyngdefornemmelse, tarmfunktion, forstoppelse, hæmorider, bækken/ryg, mavemuskler, almen genoptræning, tilbagevenden til løbe- eller styrketræning eller andet.

Vi har god tid til at give dig relevante forklaringer, lave en grundig undersøgelse evt inkl af din bækkenbundsfunktion og give dig råd og vejledning i forhold til din genoptræning efter graviditet og fødsel

Du kan booke en tid til efterfødselskonsultation her

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål på mette@aalborgbaekkenklinik.dk

Læs andre indlæg